Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

torsdag 10 november 2016

5B Veckobrevet v 46

Då var skolan igång igen och nu går tiden fort fram till jullovet. I år är det 5B:s tur att ha luciatåg för skolan vilket innebär att vi kommer att ha tre föreställningar den 13/12 för Enebyparkskolan. Den 14/12 kl 18.00 är alla föräldrar och syskon välkomna till Cluben för att titta på luciatåget. Vi tycker att det enklaste är att alla familjer tar med sig sin egen ”fikakorg” om man vill stanna kvar efter föreställningen slut för att umgås lite. Tänk på att nötter, jordnötter och sesamfrön inte är tillåtna i skolans lokaler pga våra allergiker.

Julavslutningen/julmarknaden är på kvällen den 20/12.

Björn Sjögren som är doktorand i pedagogik vid Linköpings universitet har skickat ett mail om att det är dags för en ny undersökning i forskningsstudien om mobbing och kränkande behandling. De elever som deltog förra året kommer vid två tillfällen att svar på en enkät via Ipad. Jag skickar med ett informationsbrev om ni vill friska upp ert minne.

Jag vill gärna påminna er om att det finns en väldigt bra sida som heter nomp.se där man kan träna matematik på olika nivåer. De som har hand om sidan är aktiva och lägger ut nya uppgifter hela tiden. Friska gärna upp multiplikationstabellkunskaperna.

Enebyparkskolans litteraturpristävling är igång. Det här året är temat SKRÄCK. Sista inlämningsdag är den 24/11.

I måndags skickade jag ett mail om att jag har ny mailadress vilken är birgitta.karro@norrkoping.se Jag har skrivit över era mailadresser manuellt och det verkar som mailet gått fram till de flesta adresser. Du som ännu inte mailat att du fått mitt meddelande kan väl skicka ett mail om att du fått veckobrevet så jag vet att mailen går fram.

Veckans läxor

Ma          Läxa 9 i läxhäftet.

Eng         Läs och översätt s 32-33 i ”Happy”. Läs på veckans glosor.

Hälsningar Birgitta Hampus och Richard
              


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar