Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

torsdag 17 november 2016

Veckobrev v.47 för åk 4

Veckobrev v.47

Hej, hem!
Julavslutningen och julmarknaden kommer att hållas samma kväll liksom förra läsåret. Boka in kvällen tisdagen den 20 december. Vi återkommer när det närmar sig om tid. Åk 4 är ansvariga för fiskdammen under årets julmarknad. Vi tar tacksamt emot bidrag (som passar både till pojkar och flickor) till fiskdammen. Vi tar gärna emot sakerna inslagna.

Vi har fått nya mailadresser:

nina.suuntamaa@norrkoping.se
anita.strom@norrkoping.se

Ett stort grattis till alla elever på Enebypark som lyckades komma upp till 2017 st lästa böcker!! Vi klarade utmaningen. Alla elever på skolan fick en varsin nyckelring som ser ut som en gitarr med texten Let´s create (Låt oss skapa). Let´s create är ett budskap för Norrköpings kommun. Att skapa Norrköping och dess framtid är något som vi alla är en del av.
Nu är det dags att ha prov på Vikingatiden torsdagen den 8/12 på So-lektionen. Barnen får hem en lapp där det står vad provet ska innehålla. Fråga gärna efter lappen!


Måndag: Idrott
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: Slöjd (för 4:1)
Fredag: Idrott. Slöjd (för 4:2). Eng. läxförhör: Textboken sid 24 ”Wellington road”(kunna skriva alla glosor, läsa och översätta texten). Matte läxa: 6:ans tabell (förhör).

Med vänliga hälsningar önskar
Anita, Nina, Tarja, Jonas, Robin och Kinna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar