Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 16 december 2016

6C Veckobrev 50

Hej

Veckan har varit full med göra klart arbete, julkalendern och massor av julmys! Nu är det bara 2 skoldagar kvar! Detta är sista veckobrevet för terminen. 


Idag ska eleverna ha gjort minst ha räknat färdigt diagnosen i matematik. 

I tisdags gick vi till Cluben för att se femmornas luciatåg. Tack för ett jättefint luciatåg med fin sång!

Eleverna kämpade bra i spökboll mot lärarna men tyvärr höll det inte ända fram och skolpersonalen vann. Tack för en rolig match!

På torsdagen fick eleverna veta sina betyg i de ämnen som jag undervisar i. Betygen kommer att skickas hem.

Under torsdagen hade vi en jättemysig dag tillsammans. Först räknade vi matte, sedan hade vi pyssel och filmmys. Klassen är så härliga och duktiga på att pyssla! Resultatet ser ni längst ner i veckobrevet.

På tisdag den 20/12 är sista skoldagen denna termin. Det är ingen hemkunskap men hela klassen kommer att samlas i klassrummet. Klassen slutar 13:30 denna dag (kan bli tidigare om vi är klara med allt som ska göras) för att sedan komma till avslutningen.

Eleverna har fått med sig hem ett schema vilken tid och uppgift de har på julmarknaden.

Kl 16:00 är det samling för de som vill hjälpa till och förbereda inför julmarknaden.
kl 16:30 ska alla samlas vid Ninas klassrum (åk4). Korvförsäljningen kommer att ske genom fönstret i det klassrummet.

kl 17:00 börjar julavslutningen på kullen. Se info på bloggen: http://enebypark.blogspot.se/2016/12/valkomna-till-enebyparks-julavslutning.html

Julkalendern har t.ex. bestått av pyssel, gissa låten lek,filmklipp, gåtor, uppdrag, frågesport, dans med mera. Julkalendern är en underbar stund med klassen!


Kom ihåg - vecka 51
Mån   Idrott utan ombyte
Tis    Sista skoldagen, julavslutning och julmarknad
Ons   Jullov
Tor    Jullov
Fre    Jullov


Vårterminen startar med en studiedag den 9/1 (Cluben är stängd) så eleverna börjar tisdagen den 10/1 enligt schema. Då har andra halvan av klassen sin första hemkunskap.


Ha en mysig helg!
Med vänliga hälsningar 

Caroline och Frida
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar