Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

tisdag 20 december 2016

åk1

Tack för den här terminen!


Vi skulle vilja tacka alla barn och föräldrar i årskurs 1 för en fin och lärorik hösttermin. Tiden har bara sprungit iväg och man knappt tro att det redan är jullov. 
Stort tack till alla er elever som jobbar på och lär er nya saker varje dag. Ni är så duktiga.
Tack till alla föräldrar för ett gott samarbete kring era barn. Det är guld värt.

Nu väntar lite välförtjänt vila från plikter och krav. Men vi hoppas att alla barn har blivit så intresserade av att läsa så att ni väljer att fortsätta läsa på ert jullov. Vi skickade hem en liten hälsning och ett uppdrag från jultomten som ni gärna får göra under lovet. Nu när läsningen kommit igång så är det viktigt att hålla i den kunskapen. Uppmana därför gärna barnen att läsa under skolledigheten så de inte glömmer för mycket under lovet. Det är också bra att fortsätta träna matematik t ex genom att spela kort eller andra spel där man får träna på att räkna. Pengar och klockan är ju också bra att träna på. 

Nästa termin startar vi med en alldeles vanlig skoldag, tisdagen den 9/1 2017, kl. 8.20. Då är alla barn varmt välkomna tillbaka!


God jul och gott nytt år önskas er alla av oss alla i årskurs 1!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar