Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

onsdag 14 december 2016

Välkomna till Enebyparks julavslutning 20/12
Julavslutning
Tisdagen den 20 december kl. 17.00–18.30
Ni är hjärtligt välkomna att tillsammans med oss avsluta höstterminen och sjunga in julen. Eleverna samlas kl. 16.45 utanför sina klassrum. Släkt och vänner möter upp på skolgården vid flaggstången. Klasserna tågar upp till kullen. Där sjunger vi några julsånger tillsammans och tackar varandra för den här terminen.
Efter den gemensamma samlingen startar årets julmarknad. Alla elever samlas vid respektive klassbord för att prickas av på klasslistan. Där och då lämnas ansvaret för barnen över till vårdnadshavaren och man går på julmarknad så länge man önskar. Jullovet har börjat!De elever som har uppdrag under julmarknaden sköter detta tillsammans med sina pedagoger vid klassborden. Här är några av kvällens programpunkter.
 Kl. 17.30 Åk 2 sjunger julsånger
 Försäljning av julpyssel och julgodis som eleverna tillverkat
 Brödförsäljning
 Lotterier
 Chokladhjul
 Fiskdamm
 Loppmarknad
 Tipspromenad
 Försäljning av korv med bröd
 Fikaförsäljning på Cluben

Tänk på att ta med kontanter i små valörer om du vill handla något. Vid alltför dåligt väder flyttar julmarknaden in i matsalarna och mellanstadiets korridorer. Kontakta ditt barns lärare om ni inte kan delta under kvällen.
Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans med er. Alla elever hälsas välkomna tillbaka till vårterminen 2017 som startar tisdagen den 10 januari ordinarie skoltid.
Vänliga hälsningar önskar Personalen på Enebypark
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar