Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

torsdag 9 februari 2017

5B Veckobrevet v 7

Vi har haft en bra arbetsvecka i klassrummet. Den här veckan är jag på Svärtingehus, måndag, tisdag och fredag, för att rätta nationella prov i svenska. Richard och Hampus övertar då ansvaret för klassen.

På onsdag är det dags för friluftsdag alla elever har fått med sig information hem om vilket grupp de skall vara med i och vad de skall ta med sig. Vi samlas som vanligt i klassrummet kl 8.20 för att se att alla är på plats. Var snälla och anmäl ev sjukfrånvaro i god tid. Ingen skollunch serveras under dagen så glöm inte att ta med matsäck.

På torsdag fm skall vi till Stadsmuseét för att lösa deckargåtan ”Herr Lidners penningar”. Vi äter lunch på skolan cirka 12.00 och avslutar dagen med vanliga lektioner i klassrummet. Det är bra om eleverna är på plats kl 8.10.

I torsdags fick eleverna med sig en inbjudan hem från en lärare som vill undersöka sambandet mellan multiplikation/arbeta med händerna i textilslöjd. De som är intresserade av att vara med kan lämna in blanketten till mig så snart som möjligt.

Veckans läxor

Ma            Läxa 4 och sjuans tabell.

Eng           Läs och översätt texten om Valentines day på s 76-77 i ”Happy”. Läs på veckans glosor.


                 Hälsningar Birgitta Hampus och Richard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar