Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 3 februari 2017

åk 1 veckobrev


Enebyparkskolan
 
2017-02-03

Vecka 6                               

Hej Därhemma!
Den här veckan har det varit Öppet hus i skolan. Vi vill tacka alla föräldrar som kommit och besökt oss. Det har varit trevligt att ha er med i klassen och vi hoppas ni fått lite mer inblick i era barns skoldag.
Nästa helg den 3-5 februari är det avlusningsdagar. Mer information om det ligger ute på bloggen. Bra om alla hjälps åt att förebygga!
Tyvärr så har det förekommit att saker försvinner ur barnens skolväskor. En elev har blivit av med ett flertal pokémonkort och är väldigt ledsen för detta. Flera elever har också blivit av med sina frukter. Det händer också tråkiga saker på elevtoaletterna. Fulla pappersrullar och andra saker hamnar i handfat och toalettstolar. Papper rivs ut och slängs på golvet. Vi har pratat med eleverna om detta ett flertal tillfällen och vi skulle önska att även ni därhemma kan prata lite om att det är viktigt att ha respekt för andras saker.
Idag har Olivia berättat för barnen att hon ska sluta arbeta på Enebypark. Hon kommer att börja arbeta i Linköping och gör sin sista dag hos oss den 17/3. Vi tackar henne så mycket för ett gott samarbete och önskar henne lycka till på hennes nya tjänst.
From vecka 6 kommer Kim Andersson som jobbar på skolan att ha idrott med ettorna.
Vi vill också påminna om att barnen behöver vantar och mössor. Det är fortfarande ganska kallt att vara ute på rasterna.
Den 16/2 ska klassen ha hel friluftsdag. Vi åker till Folkparken där vi leker och grillar korv till lunch. Vi återkommer med mer information när vi närmar oss den dagen.
Veckans bokstav: H,h
Måndag:
Sagoskogen kommer hem. Läs tillsammans.
Vi tittar på Lilla Aktuellt
Tisdag:
 Musik
Onsdag:
Ingen idrott pga att Olivia och Amanda är på utbildning.
Bibban / gruppstärkande arbete blå gruppen.
Torsdag:
Bibban/ gruppstärkandearbete röda gruppen.
Fredag:
 Skolan börjar klockan 8:00 för alla.
Idrott: Blå grupp
Klassråd.

Ord på vägen: ” Entusiasm är smittsamt- var en bärare”

Vänliga hälsningar från oss i Åk 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar