Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 3 februari 2017

Åk 2 - vecka 6

Hej!
Vi vill börja med att tacka för trevliga besök under veckan! Den här veckan har vi lärt oss om solsystemet och försökt att lära oss planeterna i rätt ordning. Nästa vecka kommer det vara olika möten och utbildningar för personal. På måndag är Linda iväg på möte hela dagen och på tisdag förmiddag är Linda iväg på kurs. På onsdag förmiddag är Mimmi och Anette på utbildning och på eftermiddagen går Rosi och Linda iväg i slutet av skoldagen. Vikarier kommer att hjälpa ordinarie personal att ta hand om 2:orna. Det är ingen simträning på onsdag 8/2.

På torsdag får 2:orna ny läsläxa. Eftersom det är friluftsdag torsdagen efter och sedan sportlov så kommer vi inte att arbeta med den förrän torsdag vecka 9, så ni har lång tid på er att läsa läxan hemma den här gången!

Nu har vi fått in lappar om skridskor och håller på och pusslar med storlekar. Vi kommer att skicka med meddelande till er som har erbjudit er att låna ut skridskor. Tack så mycket! Torsdagen 16/2 kommer vi att åka till Bollspelaren och åka skridskor på förmiddagen. Barnen får gärna ta med sig en frukt och något att dricka, gärna något varmt om det är kallt ute. Vi åker tillbaka till skolan och äter en senare lunch i matsalen. Vi ser fram emot en mysig friluftsdag!

Idrottsläraren Olivia kom in till klasserna i dag och berättade att hon kommer att sluta hos oss om ett par veckor och börja att arbeta på en skola i Linköping. Vi önskar henne stort lycka till på det nya jobbet! Kim Andersson kommer att undervisa 2:orna i idrott från och med på tisdag 6/2. Här kommer en liten hälsning från Kim!

Hej!
Från och med den måndag den 6/2 kommer jag (Kim Andersson) att ta över all idrott som Olivia har haft. Detta betyder att årskurs 1 och årskurs 2 kommer att ha mig som idrottslärare. Jag och Olivia har pratat ihop oss och jag har fått en bra överlämning av eleverna och känner att detta kommer bli bra! 
Jag heter som sagt Kim och är utbildad idrottslärare samt fritidspedagog. Jag har arbetat här på Enebypark på heltid sedan i somras, under den perioden på Längans fritidshem samt haft idrott med 6 olika klasser. Jag har en bakgrund i skolans värld. Då jag arbetat som vikarie främst här på Enebypark på olika avdelningar under cirka 5 år. Förutom att arbeta här på skolan så spelar jag på fritiden fotboll och golf. Jag brinner för idrott och ser verkligen fram emot att träffa och arbeta med eleverna på paviljongen.
Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er på mail: kim5.andersson@norrkoping.se
Med vänlig hälsning

Kim Andersson

Kom ihåg!
Måndag 6/2 08.20-13.50 Det fjärde rymduppdraget skickas hem.
Tisdag  7/2 08.00-13.50 Idrott inomhus - Ta med ombyte och handduk.
Onsdag 8/2 08.20-13.50 Ingen simträning denna vecka!
Torsdag 9/2 08.20-13.50 Ny läsläxa kap.17 till veckan efter sportlovet. Matteläxa till fredag 10/2.
Läxhjälp med Mona.Ta med rymduppdraget till skolan!
Fredag 10/2 08.20-13.50 Ta med matteläxan till skolan!

Trevlig helg önskar Rosi, Linda, Anette, Mimmi & Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar