Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 10 februari 2017

Åk 2 - vecka 7

Hej!
Den här veckan har 2:orna haft vikarier vid olika tillfällen på grund av utbildningar och sjukdom i personalen. Barnen har varit jätteduktiga och veckan har flutit på. Det är inte säkert att alla har fått hem läxor som de brukar. Vi tar nya tag nästa vecka och hoppas att alla är friska igen!

Tiden går fort och det är en vecka kvar till sportlovet. Vi kommer att avsluta vårt tema om rymden och uppmärksamma att det är "Vänliga veckan".

På torsdag 16/2 är det dags för friluftsdag!  Då åker vi spårvagn till Bollspelaren och åker skridskor på förmiddagen. Tänk på att ta med skridskor och hjälm om du har. Till er som har erbjudit er att låna ut skridskor har vi skickat hem meddelande i väskan. Vi åker tillbaka till skolan och äter en senare lunch i matsalen. Barnen får gärna ta med sig en frukt och något att dricka. Det kan vara gott med något varmt om det är kallt ute. Vi ser fram emot en mysig friluftsdag!

Snart är det dags för vårterminens utvecklingssamtal. Vi skickar ut mer information om tider under vecka 7. Det ska bli trevligt att ses snart!

Efter sportlovet kommer simgrupperna att se olika ut från vecka till vecka beroende på vad man behöver träna på i simning. Vi skickar hem meddelande i väskan på torsdagar till de som ska simma veckan efter. De som har tränat i den djupa bassängen och visat att de klarar de olika momenten i simning för åk 2 får stanna och arbeta i skolan på onsdagar. 

Kom ihåg!
Måndag 13/2 08.20-13.50 
Tisdag  14/2 08.00-13.50 Idrott inomhus - Ta med ombyte och handduk.
Onsdag 15/2 08.20-13.50 Simträning för Safirerna - Ta med badkläder och handduk.
Torsdag 16/2 08.20-13.50 Vi åker skridskor på Bollspelaren.
Matteläxa till fredag 17/2.Läxhjälp med Mona.
Fredag 17/2 08.20-13.50 Ta med matteläxan till skolan!

Trevlig helg önskar Rosi, Linda, Anette, Mimmi & Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar