Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 10 februari 2017

Veckobrev åk 1


Vecka 7                                                                                    


Hej Därhemma!

Nu är det bara en vecka kvar till barnen får sportlov (v.8). Äntligen faller lite snö, hoppas att den får ligga kvar ett tag. Vi jobbar på som vanligt förutom på torsdag den 16/2 då vi har friluftsdag och åker till Folkparken.

På bilden har vi påbörjat en klurig uppgift, eleverna har fått klippa och klistra i plastfolie. Det kommer att bli en fin bild av en domherre.

På tisdag den 14/2 är det Alla hjärtans dag och den veckan har vi vänliga veckan på skolan. Eleverna kommer att få uppdrag som handlar om att var vänlig mot sina kompisar. Vi kommer att tillverka alla hjärtans dag kort med mera.

Det finns en hel del upphittade kläder som vi gärna vill att ni kommer och tittar på. I kapprummet utanför Saras klassrum kommer alla kläder att finnas. Efter sportlovet skänker vi kläderna.

FRILUFTSDAGEN

På torsdag den 16/2 åker vi till Folkparken med spårvagn, ca 09.00 och vi är tillbaka på skolan igen ca 12.00. Vi kommer att vara ute hela tiden, så extra viktigt att barnen har på sig varma kläder och skor. Vi kommer att ta med lunch från skolan (korv med bröd, festis och frukt). Det är okej att ta med liten fika (till exempel bulle, kaka, saft).

Veckans bokstav: P,p

 

Måndag:
Sagoskogen kommer hem. Läs tillsammans.
Vi tittar på Lilla Aktuellt
Tisdag:
 Musik
Läsläxa Kap 18 (s.77-81) Stinas grupp
Onsdag:
 Idrott: Röd grupp.
Bibban / gruppstärkande arbete blå gruppen.
Torsdag:
FRILUFTSDAG
Fredag:
 Skolan börjar klockan 8:00 för alla.
Idrott: Blå grupp
Klassråd
Läsläxa Kap 18 (s.77-81) Saras grupp

 

Ord på vägen: ” There  is always  a reason to smile”

Vänliga hälsningar från oss i Åk 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar