Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 3 februari 2017

Veckobrev v.6 för åk 4

Veckobrev v.6

Hej, hem!
Nu är det många trevligheter som eleverna har att se fram emot. Vi har ”Alla på snö” nu på torsdag den 9/2 och friluftsdag onsdagen den 15/2. Valblanketten för friluftsdagen ska vara inne senast onsdagen den 8/2!

Eleverna har fått med sig en informationslapp om ”Alla på snö”. Eleverna börjar kl:8.45 på torsdag. Bussen till yxbacken avgår kl:9.10 (Bussåke) och hemfärden blir kl:14.30. Vi beräknas vara tillbaka på skolan ca kl:15.00. Viktigt att barnen är väl utrustade med varma kläder, då vi kommer att vara utomhus hela dagen – se klädtips på lappen vi skickade hem. Det bjuds på grillade hamburgare med bröd till lunch och ett mellanmål på eftermiddagen. Om man vill får man ta med sig egen matsäck/liten fika i form av en banan och drickyoghurt. Läsk, energidryck och godis stannar hemma! Det går åt en hel del dryck/vätska när man är ute en hel- dag, därför är det bra att också själv ha med sig någon form av dryck (ex vatten/varm choklad). Man måste ha med sig en EGEN VÄSKA, där barnen kan lägga sina skor och ev. extra kläder i. Ett sittunderlag alt. En tidning att sitta på. Vi ser fram emot den här dagen. Av erfarenhet vet vi med oss att detta kommer att bli en dag som eleverna kommer att minnas länge. En otrolig chans att få prova på vinteridrottsgrenarna; slalom och längdskidåkning. De som har önskat att låna skidutrustning, får sin utrustning på plats.

För er kännedom: Det går löss på skolan bla i år 4. Den 3-5-2017 är det dessutom avlusningsdagar igen(finns att läsa om på bloggen)! Det är ytterst viktigt att ni går igenom era barns hår för att få stopp på spridning. Dessutom ser vi gärna att barnen stannar hemma ifall de har feber och dylikt med tanke på influensatider och smittorisken.

Måndag: Idrott.
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: ALLA PÅ SNÖ
Fredag: Idrott. Slöjd för 4:2. Eng. läxförhör; Texten ”Which season is the best?” (Läsa, översätta + de glosor som finns på sid:46)

Med vänliga hälsningar
Anita, Nina, Tarja, Jonas, Robin och Kinna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar