Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 31 mars 2017

åk1


Enebyparkskolan
 
2017-03-31Vecka 14

Nu är det bara en vecka kvar innan det blir påsklov. Vi jobbar på som vanligt men kommer även att prata lite om påsken och kanske pyssla något lite. Vi ska börja prata om återvinning och vi kommer att gå och titta på skolans miljörum. Efter påsk kommer vi att ha en städdag ute på skolgården och samla ihop allt skräp vi hittar. Sedan sorterar vi i olika påsar och går och lämnar det i miljörummet.
Vi ska snart börja med utvecklings-samtal. Lapp med tider skickas hem med barnen måndagen den 3/4. Vecka15 är barnen lediga. Resten av veckan läser vi enligt schemat förutom på onsdag då det inte är någon idrott för den röda gruppen. Vi kommer att kompensera den röda gruppens förlorade idrotts lektioner senare på terminen. Mer information kring detta kommer vid ett senare tillfälle.
Den 19/4 ska vi åka spårvagn ner till Hedvigs kyrka och vara med på en Sing-a long-konsert med Hagaskolans musik-klasser årskurs 4.
Nästa veckobrev kommer på Bloggen den 21/4.

Veckans bokstav: B,b
Måndag:

Tisdag:
 Musik
Onsdag:
 Idrott: Röd grupp.
Bibban / gruppstärkande arbete blå gruppen.
Torsdag:
Bibban/ gruppstärkandearbete röda gruppen.
Fredag:
 Skolan börjar klockan 8:00 för alla. Blå gruppen samlas kl. 7:45 för att hinna klä om.
Idrott: Blå grupp
Klassråd.

Ord på vägen: ” Det finns saker som inte växer på träd, som vi inte lär oss i skolan och som inte finns någonstans att köpa. Det är konsten att se världen med hjärtat…”


Vänliga hälsningar från oss i Åk 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar