Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 28 april 2017

5B Veckobrevet v 18

Den här veckan har vi arbetat om olika naturtyper i hem och expertgrupper för att förbereda vårt besök i Kolmårdens djurpark nu på torsdag den 4maj. Eleverna har också fått välja ett djur som de vill lära sig mera om. Det finns mycket fakta om djuren på Kolmårdens djurparks hemsida.

På torsdag är det dags att åka till Kolmårdens djurpark för att delta i aktiviteten” Sveriges häftigaste klassrum”. Det kommer att bli en lång skoldag. Eleverna börjar skoldagen som vanligt kl 8.20 i klassrummet. Vi kommer att åka buss 433 från Sandbyhovsviadukten kl 9.24. I djurparken kommer vi att ha ett program med olika stationer. Vi avslutar dagen med att ta bussen hem och anländer Sandbyhovsviadukten kl 16.20. Vi går sedan gemensamt upp till skolan. De som bor på vägen upp till skolan kan ”droppa av” bara man säger hej då! De föräldrar som vill hämta sina barn vid busshållplatsen är naturligtvis välkomna att göra det. Eleverna får ta med sig egen mat och dryck den här dagen. En flaska vatten kan också vara bra att ha med sig. Det finns ingenting att köpa i djurparken alla affärer och matställen är stängda. Vi kommer att gå mycket under dagen så tänk på att ha bra promenadskor och kläder efter väder. Vi ser fram emot en härlig dag.

Majblommeförsäljningen skall redovisas senast den 3 maj. Glöm inte att behålla barnens egen förtjänst.

Hälsningar Birgitta Richard och Hampus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar