Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 28 april 2017

Åk 2 - vecka 18

Hej!

I torsdags var vi i Louis de Geer-hallen och lyssnade på symfoniorkestern. Det var ett riktigt trevligt konsertbesök. Eleverna sjöng med i Majas alfabetssånger och resan dit och hem gick jättebra!

På måndag är det helgdag eftersom det är 1:a maj. Under nästa vecka kommer vi att fokusera extra på idrott. På tisdag har vi vår vanliga idrottslektion och under veckan kommer vi att ha korta rörelsepass varje dag. Idrottslärarna har gjort ett program som vi kommer att testa i klassrummet. Det ska bli roligt!

På torsdagen 4/5 är det också dags för Enebyparksskolans Vårjogg.  Vi gör detta för att uppmärksamma hur viktigt det är med fysiskt aktivitet i livet. Varje chans man får ska man försöka att röra på sig och leka så mycket som det går. Eleverna kommer springa det så kallade Enebyvarvet som är ca 1km långt. Eleverna kommer att samlas på kullen för gemensam uppvärmning för att sedan klassvis bli kallade till startlinjen. Enebyvarvet kommer att vara markerat hela vägen runt och lärare kommer att cirkulera runt varvet. Efter loppet kommer det erbjudas banan och vatten. Vårjoggen kommer att avslutas på kullen. Den här dagen är det bra att ha oömma kläder och skor på sig. Vi ser fram emot en mysig förmiddag!

På fredag 5/5 är Linda iväg på möte hela dagen. En vikarie kommer att hjälpa till i klassen den dagen.

Vi vill meddela att vi har löss i Övre Paviljongen. Var snälla och var uppmärksamma och luskamma barnen hemma så att vi hindrar spridning.

Kom ihåg!
Måndag 1/5 Helgdag

Tisdag 2/5 08.00-13.50 Idrott - Ta med idrottskläder och handduk.

Onsdag 3/5 08.20-13.50 Simträning - Ta med badkläder och handduk om du har fått ett meddelande.

Torsdag 4/5 08.20-13.50 Vårjoggen - Ta på oömma kläder och skor. Ta med läsläxan kap. 24. Ny läsläxa (kap. 25) till nästa torsdag 11/5. Matteläxa till fredag 5/5. Det är läxhjälp med Mona på eftermiddagen.

Fredag 5/5 08.20-13.50 Ta med matteläxan tillbaka till skolan!

Trevlig helg önskar 2:ornas personal!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar