Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 28 april 2017

År 3 vecka 18

Hej!

Vi har gjort tre delar av nationella proven den här veckan! Den första delen var läsförståelse. Den andra delen var en högläsningsdel där alla har suttit enskilt med sin lärare, läst högt och svarat på frågor om en text. Den tredje delen innebar att alla skrev en egen berättande text.

När vi var på De Geerhallen sjöng vi med när symfoniorkestern spelade Majas alfabetssånger. Det var en trevlig utflykt!


Läxor

3K och 3H har matteläxa till på tisdag.
3C och 3M har matteläxa till på fredag.


Vårjoggen

På torsdag är det dags att springa vårjoggen. Man behöver inte byta om eftersom det inte finns möjlighet för så många att duscha samtidig men tänk på att ha kläder och skor som är bra att springa i. Ta med vattenflaska om du vill.


Löss

Tyvärr finns det löss i Längan igen. Det är inte säkert att lössen kliar så kolla ditt barn med luskam!Majblommor

De elever som sålt majblommor ska lämna tillbaka väskorna med överblivna blommor och pengar tisdagen den 2/5. Den summa eleven ska behålla tar man bort själv innan man lämnar in väskan.


Idrott

Vi kommer att fortsätta med tema orientering då vi övar på karttecken, kompass och att orientera oss i närområdet.


Längans fritidshem       

På vår almanacka vi har utanför tigern kan alla elever och föräldrar se vad vi har planerat inför veckan. Vi vill påminna om att sommarlovets lovlappar ska lämnas in senast 5 Maj. Även om ditt barn ska vara ledig hela sommaren så behöver vi ha in lappen.

En påminnelse om att vi går till Hallbergaskogen på måndagar kl 14-16.00
0725836934 – Längans fritidshem


Trevlig helg önskar Längans personal


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar