Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

onsdag 24 maj 2017

6C veckobrev vecka 20 och 21

Hej

Terminen lider mot sitt slut och det är nu 3 veckor kvar. Vi arbetar på med att göra klart. 

Vi hade en fantastisk skolresa. Ett minne för livet! Se bilder nedan.

Vilka bra redovisningar eleverna har gjort angående Science Project. De har utvecklats så mycket på dessa tre år! Se bilder nedan. 

Tryckkonst fortsatte vi med i bilden. Denna gång gjorde eleverna tryckningar med hjälp av skulpterade potatisar. Härligt att se eleverna fantisera!

Eleverna kommer vid skolavslutningen den 15 juni få sina betyg för åk 6. Mer info om skolavslutningen kommer senare. Jag kommer skicka hem den sista resultatbörsen till de föräldrar som har hört av sig att man vill ha.

På onsdag är det Enebyparkdagen och eleverna har blivit indelade i grupper och kommer ha olika ansvarsområden. De flesta är ledare för en station. Viktigt att man på måndag har med sig alla grejer man behöver till sin station. Då ska vi provköra. Eleverna har fått information och har full koll på vad de ska fixa och vad Enebyparkdagen innebär. Hör av er om det är några frågor. Vi rekommenderar vattenflaska, då vi kommer vara ute hela dagen. 

Nästa vecka fredagen den 2 Juni ska klassen efter lunch promenera till Fiskeby för att vara med och göra arkeologiska utgrävningar. Det kan vara mycket lerigt så stövlar rekommenderas och oömma kläder. Annars är det inget man behöver ta med sig. Vi slutar när vi kommer tillbaka.


Läxa
Arbeta klart med arbetsböcker i alla ämnen. Fixa inför Enebyparkdagen.

Kom ihåg - vecka 22
Mån  Idrott, ta med alla saker till ENP-dagen
Tis  
Ons   Enebyparkdagen
Tor
Fre  Utflykt till Fiskeby


8 juni kl 16-17 drop in för att se nationella proven i klassrummet
12 Utspark Cluben 
15 juni skolavslutningSkolresa till Stockholm. Vasa museet och Naturhistoriska museet.  Elevernas Sceince project. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar