Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 5 maj 2017

År 3 - vecka 19

Hej!

Igår sprang alla skoljoggen. Vi hade tur med vädret och alla gjorde sitt bästa!


Läxor

3K och 3H har stavningsläxa till på tisdag.
3C och 3M har stavningsläxa till på fredag.


Nationella proven

Vi är färdiga med alla delarna av nationella proven. Alla har varit väldigt duktiga under provtillfällena och kämpat på bra. Ni kommer att ha möjlighet att komma och titta på proven torsdag 8 juni klockan 14.30 – 16-30. Vi har haft en plansch uppsatt i klassrummet under provperioden och efter varje svenskdel har vi fått en del av en gåta som vi klistrat upp där. Barnen har löst gåtan så nu är det er föräldrars tur att försöka komma på svaret J Vilken vagn har varken hjul eller dörrar. Varken botten eller tak och inga passagerare?


Idrott

Från och med vecka 19 kommer vi att försöka vara ute. Men med tanke på ostabilt väder och mycket ombyggnation runt skolområdet så ber vi er att packa med dubbla skor ifall vi tvingas vara inomhus.


Längans fritidshem       

Måndagen den 8/5 kommer vi att besöka Cluben efter mellanmålet.
Informationsblad har skickats ut och vi kommer att hålla till på Cluben till klockan 17.00 och därefter går vi till kvartersgården som vanligt. Vi har vår telefon med oss som vanligt 0725836934.Trevlig helg önskar Längans personal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar