Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 19 maj 2017

Veckobrev förskoleklass v.21


Veckobrev vecka 21

 

Hej

Den här veckan har vi passat på att vara ute mycket i det härliga vädret. Vi har även arbetat på med våra arbetspass i svenska och matematik. I svenskan har vi arbetat med att ta bort och lägga till ljud i ord. I matematiken har vi fortsatt med arbetet kring 10- tal och tiokamrater

I onsdags då barnen skulle hälsa på i Längan hade tyvärr inte de blivande lärarna för åk 1 möjlighet att ta emot våra blivande 1:or. Vi ändrade om lite i planeringen och det blev en lyckad förmiddag. Barnen fick ha musik med vår rektor Ann-Sofie och ha en lektion i svenska med Pernilla. Barnen var mycket nöjda med förmiddagen.

På onsdag den 24:e maj är det den stora barnbytardagen på skolan. Kl. 9.00 kommer barnen gå till Längan i sina nya basgrupper. I möjligaste mån möter de den personal som ska arbeta i klassen nästa läsår. Förskoleklass tiderna gäller. Tänk på att vara i tid.

Torsdagen den 15 juni är det skolavslutning kl. 9.15. Alla barn samlas kl. 9.00 utanför Kvartersgården. Frita är öppet som vanligt.

 

Var vänliga och kolla igenom lådan med upphittade kläder. Tänk även på att barnen behöver ha extrakläder på sina hyllor, det händer lätt en liten olycka och då behöver barnen kunna byta om.

 

I det här fina vädret är det viktigt att barnen smörjs in med solkräm eller har skyddande kläder. Vi önskar att ni smörjer in era barn på morgonen innan de kommer till skolan.

 

Veckans planering vecka 20

 

Måndag Arbetspass Matematik/Svenska

 

Tisdag   Arbetspass  Matematik/Svenska

 

Onsdag  Barnbytardag, se informationen ovan

 

Torsdag Kristi himmelsfärdsdag, Hela skolan stängd

            

 Fredag Klämdag, Fritidshemmet öppet för er som anmält omsorg

 

Viktig information

 

  • Meddela alltid om era barn inte kommer till förskoleklass/frita.
  • Kolla igenom upphittade kläder.
  • Kolla igenom ditt barns hylla, många behöver fylla på med extrakläder.
     

Vi önskar er en

Trevlig helg

Personalen på Kvartersgården

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar