Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 25 augusti 2017

Veckobrev förskoleklass vecka 35 och 36


Veckobrev förskoleklass, vecka 35 och 36

Hej,

Nu har barnen gått sin första vecka i förskoleklass. Vi har denna vecka bland annat ägnat oss åt samarbetslekar och namnlekar. Barnen har gjort självporträtt och de har också fått prova på kortare arbetspass. Idag var vi i Hallbergaskogen, flera barn saknade regnkläder. Kom ihåg att ta med till nästa vecka.

 

Planering vecka 35

Vi fortsätter att lära känna varandra och träna på våra namn. Vi kommer prata om hur man är en bra kompis och vad vi har för regler på skolan. Vi kommer att ha arbetspass, sjunga och måla. På onsdag går vi till tunnelparken.

 

Planering vecka 36

Vi kommer att arbeta med familjen på olika sätt. På måndag börjar vi genomföra Bornholmstesterna med alla barn. Dessa test gör vi för att se var barnen ligger i sin språkutveckling.

               

 Viktig information

 • Tisdagen den 5/9 kl. 17.30-18.30 är det föräldramöte. Vi har ett gemensamt möte för båda grupperna på Kvartersgården i Månens klassrum.
   
 • Regnkläder och extrakläder behövs på barnens hyllor.
   
   
 • Varje onsdag har personalen i förskoleklass möte mellan kl. 7.30-9.30. Barnen tas då omhand av annan personal på skolan: Mathias, Uffe och Katrin.
   
 • Det går att prenumerera på ditt barns klass i bloggen. Om ni behöver hjälp med hur ni ska gå tillväga kan ni gå in på norrköpings kommuns hemsida och söka på  ”Praktisk information kring din skolans blogg”.
   

Vi önskar er en trevlig helg

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar