Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 8 september 2017

Brev åk 4 8 sepBrev till åk 4
Tack för ett trevligt föräldramöte i onsdags! På mötet tog vi upp att informationsbreven kommer på bloggen. Fyll i talongen nedan om ni vill ha informationsbrevet i pappersform i fortsättningen och lämna till respektive klasslärare snarast. Ni som inte hade möjlighet att närvara på mötet kommer få ta del av anteckningarna som skickas via mailen senare.

Igår hade vi en jättetrevlig dag på Stadium Arena.!

Nästa vecka är det skolfoto. 4C har foto på måndag och 4A, 4B och 4D har foto på onsdag.

En del elever behöver fortfarande träna på sitt personnummer. Förhör gärna ditt barn. När vi går till biblioteket behöver eleverna kunna sitt personnummer och sina sista siffror för att kunna låna själva i det nya systemet.

Nästa vecka börjar utvecklingssamtalsperioden. Har du inte fått en tid så kommer det inom kort.

Tills på måndag ska eleverna har gjort klart kapitel 1 i matematikboken. Nästa vecka börjar vi med kapitel 2 som är Addition och subtraktion. Eleverna kommer bl.a. få lära sig uppställningar.

Läxa
Nu har eleverna fått sin första engelskläxa. De har fått engelska glosor som förhörs fredagen den 15 sep. Hur läxan fungerar kan ni läsa på pappret som eleverna fick idag.


Ha en skön helg!
Önskar personal i åk 4


 


___________________________________________________________________________

Angående informationsbrev åk 4 – lämna till klasslärare

        Ja tack, jag vill ha i pappersform.                     Nej tack, jag läser på bloggen.


Vårdnadshavare: _________________________________________Datum:__________

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar