Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 17 november 2017

6B Veckobrevet v 47

Den här veckan har vi avslutat de muntliga nationella proven i engelska och hunnit påbörja proven i svenskaJ. Det har fungerat bra men det kräver en hel del organisation och samarbete.

På engelska lektionen förra fredagen arbetade klassen med ett annat läromedel i engelska på grupptimmen. En av grupperna föreslog att vi skulle ha texter ifrån den boken i läxa någon gång då och då. Det är alltid kul när eleverna är med och påverkar så den här veckan blir det läxa från läromedlet ”Good Stuff”. På engelska grupptimmen i fredags arbetade vi med veckans läxa på ”Happy´s ” websida. Ett tips är att fortsätta arbetet hemma.

Den här veckan kommer vi att börja med ett nytt avsnitt i matematik. Det handlar om koordinatsystem och lägesmått.

Veckans läxor

Eng          Läs s 10-11 i ”Good Stuff”. Texten handlar om kattdjur och veckans läxa blir att översätt texten på s 10 skriftligt till svenska. Du kan skriva för hand i läxhäftet eller skriva på dator.

Ma            Matematikstencil

                
               Hälsningar Birgitta Richard och Hampus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar