Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

torsdag 30 november 2017

6B Veckobrevet v 49

Den här veckan kommer vi att påbörja de muntliga nationella proven i matematik. De som gjort provet har valt att bedömningen enbart skall göras med poäng som kommer att överföras till den slutbedömningen så det blir inget delbetyg på det muntliga provet i matematik.

På onsdag är det dags för NO prov. Eleverna har fått ett häfte från Ida så att de kan läsa på hemma. Anteckningsboken i NO skall också tas med hem så att eleverna kan läsa på till provet.

Torsdagen den 21/12 är det dags för Enebyparkskolans kombinerade skolavslutning och julmarknad. Vi i sexan ansvarar för korvförsäljning och julklappslotteri. Några föräldrar har anmält sig till korvgubbar men det är bra om några fler kan hjälpa till. Vi behöver också vinster till julklappslotteriet så ni som vill skänka något kan ex lämna in godis, choklad, kaffe, kakor, te, schampo, städprodukter, julpynt eller något annat som ni själva skulle tycka vara kul att vinna. Eleverna kommer att hjälpas åt att slå in julklappsvinsterna i skolan. Vi vill gärna ha in vinsterna senast den 15/12.

På fredag den 8/12 utses årets vinnare i Enebyparksskolans litteraturpristävling. I år är temat ”Kärlek” och klassen har skrivit många fina bidrag. Två bidrag har gått vidare till den stora tävlingen.

Det blir bara en läxa i matematik den här veckan eftersom det är NO-prov.

Ma            Läxa 10 i läxhäftet

NO            Läs på till provet på onsdag.


                 Hälsningar Birgitta Richard och Hampus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar