Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 24 november 2017

År 4 vecka 48

Hej!


Här kommer lite information för år 4.Läxor

Den här veckan ska vi räkna färdigt kapitlet i matteboken och göra diagnosen som hör till. 

Alla ska göra repetition 3 som matteläxa.

Det är engelskaläxa till fredag 1 december. Den här gången är det inga glosor utan en text de ska öva på att läsa och översätta.Idrotten

Flera elever glömmer ofta sina idrottskläder. Det är också en del som struntar i att duscha efteråt. Påminn era barn om att ha med sig ombyte och handduk tisdagar och torsdagar. Prata gärna med dem om att det är viktigt att sköta sin hygien genom att duscha efter idrottspass.Julmarknaden

Förra veckan skrev vi vad som blir fyrornas ansvarsområde på julmarknaden. Om någon missade den informationen kommer den här igen:

Den 21 december är det dags för julavslutning och julmarknad. Fyrorna kommer att ansvara för fiskdammen. Ni som har lust och möjlighet att skänka små paket som innehåller en liten sak som kan passa till barn får gärna göra det så snart som möjligt så vi vet om det behöver köpas in extra småsaker. Obs! Det kan tyvärr inte vara ätbara saker eftersom många barn har allergier. 
Fiskdammen brukar vara populär och det kommer att kosta 10 kronor att fiska. Vi behöver få in paketen senast torsdag 7 december. Märk gärna på paketen om saken passar till en pojke, flicka eller båda.


Trevlig helg!

Hälsningar Johan, Caroline, Ida och Cilla
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar