Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

måndag 27 november 2017

Veckobrev årskurs 1

Åk 1 vecka 48
I början av förra veckan kom vintern till oss men tyvärr höll den inte i sig. Regnet kom och det blev blött och slaskigt ute. I och med att det nu är mösstider på riktigt kommer det även löss. Vi pratar om att eleverna inte ska byta mössa med varandra osv. Vi vore mycket tacksamma om ni ville luskamma ert barn så vi får stop på spridningen.

onsdag kommer alla ettor att besöka församlingshemmet för att titta på julspel. Vi kommer att promenera dit och hem. 1C kommer att vara den klass som ska se julspelet först. Därför är det extra viktigt att eleverna kommer i tid denna dag. För övrigt är denna vecka en helt vanlig vecka med idrott på måndag.

Vi vill också passa på att påminna er om jullovslappen. Alla elever har fått med den hem och lappen skall vara ifylld och åter till frita senast 4 december.

Om ni vill ha tag på någon av oss lärare så är det enklast att mejla oss.
Kerstin Djuse 1A kerstin.djuse@norrkoping.se
Josefin Svärd-Wahlberg josefin.svardwahlberg@norrkoping.se


Alternativt att ringa eller smsa fritidshemmet som är tillgängliga mellan 7.15-8.00 samt 13.40-16.30. Vi svarar i mån av tid under dagen. 0725836934

Med vänlig hälsning Längans personal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar