Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 15 december 2017

Åk 2 veckobrev v.51

Hej därhemma!
Nu är vi inne på slutspurten av den här terminen. Tråkigt att inte snön fick ligga kvar. Nu är det bara slaskigt och blött. Se över barnens lådor så att det finns extrakläder om de blir blöta. Kolla gärna i torkskåpen och i upphittat-lådan om barnens kläder hamnat där.


Idag har alla elever fått hem ett läsbingo, för att hålla igång läsningen över jullovet. Läsbingot ska tillbaka till skolan torsdag 11/1.

Information om julavslutningen/julmarknaden:
Samling för eleverna kl.16.45 utanför Paviljongen.
Efter julavslutningen ska alla elever i årskurs 2 står kvar och sjunga tre extrasånger.
När det är klart säger vi God jul och ni föräldrar får hämta era barn och gå på julmarknaden. Det är viktigt att ni säger till Rebecca när ni hämtar ert barn så hon får pricka av på listan.
Alla som vill och har en tomteluva får gärna ha på sig den under avslutningen.

Veckan som varit:
Såhär i slutet av terminen har vi inte börjat med några nya saker, utan eleverna har fått jobba klart med påbörjade saker.

Julpysslet i torsdags var uppskattat hos eleverna och de fick göra små tomteluvor, pärlplattor, julkort och stjärnor. Tack till er som skickat med toarullar och tomma ljushållare.

Den här veckan har vi pratat om olika jultraditioner och fortsatt lyssna på årets radiokalender Marvinter, som är mycket spännande.

Veckan som kommer v.51
måndag: Promenad
tisdag: Genrep inför julavslutningen.
            Läxhjälp inställd
onsdag:Simskola för ugglorna, sista gången. Ta med badkläder och handduk.
             Ugglorna äter lunch när de kommer tillbaka ca kl:12.00.

torsdag: Vanlig skoldag. Julavslutning och julmarknad på kvällen.
fredag: Jullov, fritidshemmet öppet.

Trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar