Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

måndag 4 december 2017

År 4 vecka 49

Hej!

Hoppas att alla har haft en fin Första adventshelg. I skolan har vi en adventskalender som heter Snällkalender. I varje lucka finns det uppdrag där man ska göra olika positiva saker för varandra. Idag ska man till exempel ge ett snällt meddelande till någon som betyder något för än. En del av er kanske får ett snällt sms efter skolan J.


Matte

Vi börjar med ett nytt kapitel i matteboken den här veckan. Det handlar om tabeller och diagram. Alla ska göra sidorna 134-141 till nästa vecka. Vecka 51 är det dags för matteprov.
 

Läxor

Den här veckan har alla repetition 4 i matteläxa. Ingen engelskläxa.


4B

Caroline är sjukskriven till den 17 december. Frida som brukar vara i klassen kommer den här veckan att vara där på heltid och alla vi andra som arbetar med åk 4 hjälper till så att det ska fungera bra. Om ni vill ha kontakt med Frida så kan ni maila henne på fredrika.ideskog@norrkoping.se. Det går även bra att höra av sig till någon av oss andra.


Julmarknaden

Den 21 december är det dags för julavslutning och julmarknad. Fyrorna kommer att ansvara för fiskdammen. Ni som har lust och möjlighet att skänka små paket som innehåller en liten sak som kan passa till barn får gärna göra det så snart som möjligt så vi vet om det behöver köpas in extra småsaker. Obs! Det kan tyvärr inte vara ätbara saker eftersom många barn har allergier. 
Fiskdammen brukar vara populär och det kommer att kosta 10 kronor att fiska. Vi behöver få in paketen senast nu på torsdag, den 7 december. Märk gärna på paketen om saken passar till en pojke, flicka eller båda.Hälsningar Johan, Caroline, Ida och Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar