Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 8 december 2017


Julavslutning på Enebypark

Torsdagen den 21 december kl. 17.00-18.30

Ni är hjärtligt välkomna att tillsammans med oss avsluta höstterminen och sjunga in julen. Eleverna samlas kl. 16.45 utanför sina klassrum. Släkt och vänner möter upp på skolgården vid flaggstången. Klasserna tågar upp till kullen. Där sjunger vi några julsånger tillsammans och tackar varandra för den här terminen.

Efter den gemensamma samlingen startar årets julmarknad. Alla elever samlas vid respektive klassbord för att prickas av på klasslistan. Där och då lämnas ansvaret för barnen över till vårdnadshavaren och man går på julmarknad så länge man önskar. Jullovet har börjat!

Julmarknad
De elever som har uppdrag under julmarknaden sköter detta tillsammans med sina pedagoger vid klassborden. Här är några av kvällens programpunkter.

« Kl. 17.30 Åk 2 sjunger julsånger 

« Försäljning av julpyssel och julgodis som eleverna tillverkat

« Brödförsäljning

« Lotterier

« Chokladhjul

« Fiskdamm

« Loppmarknad

« Tipspromenad

« Försäljning av korv med bröd

« Fikaförsäljning på Cluben

Du har möjlighet att lämna in tillexempel leksaker, skridskor med mera(dock inte kläder) till loppmarknaden. Allt ska vara märkt med pris, barnets namn samt klass. Förtjänsten delas lika mellan skolan och dig. Försäljningen sker i slöjdsalen med någon ur personalen som ansvarig. Sakerna lämnas in den 21 december klockan 16:15-16:45 direkt till slöjdsalen. Samma kväll ska du ta tillbaka de saker som inte blev sålda.


Tänk på att ta med kontanter i små valörer om du vill handla något. Vid alltför dåligt väder flyttar julmarknaden in i matsalarna och mellanstadiets korridorer. Kontakta ditt barns lärare om ni inte kan delta under kvällen.
Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans med er. Alla elever hälsas välkomna tillbaka till vårterminen 2018 som startar tisdagen den 9 januari ordinarie skoltid.
Vänliga hälsningar önskar Personalen på Enebypark
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar