Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 15 december 2017

Veckobrev för åk 5 v.51

Veckobrev v.51

Vi vill passa på att tacka våra elever, som var så duktiga under luciaframträdandena under tisdagen den 12/12. De hade hela 3 st uppträdanden för hela skolan. Bra jobbat! Som uppskattning bjöds det på film och popcorn efteråt.

Nu när lucian är överstökad, så sätter vi fokus på förberedelser inför julavslutningen och julmarknaden. Som sagt åk 5 eleverna är ansvariga för chokladhjulet. Vi tar tacksamt emot chokladkakor (nötfria då vi är en nötfri skola) till detta chokladhjul.

Torsdagen den 21/12 kl:16.30 bjuds föräldrar, syskon m.fl. att titta på filmen som klasserna gjort under höstens filmarbete med Cnema. Viktigt att alla kommer hit senast kl:16.30, då vi ska samlas på Längans skolgård kl:16.45. Därifrån kommer alla elever, samt personal tåga i ett led till skolavslutningen på kullen (mellanstadiets skolgård).

Hoppas att snön blir kvar, så att vi får en riktig julkänsla.
Vi vill passa på att tacka för denna terminen. Eleverna har kämpat på mycket bra! Nu är alla värda ett vilosamt lov!

Måndag:
Tisdag: Idrott för båda klasserna. Jobba-i-kapp med Kinna kl:15.15-16.15
Onsdag: Idrott 5 B.
Torsdag: Idrott 5 A.
Fredag: Jullovet börjar!!!!
Med vänlig hälsning
Anita, Robin, Jonas, Carola, Nina, Tarja & Kinna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar