Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 8 december 2017

Veckobrev v. 50 åk 5

Hej!

Nu handlar det mesta om Lucia som i år firas den 12/12 här på Enebypark. Som vi har skrivit förut så är det tre framföranden och anhöriga i år 5 är välkomna att dyka upp när/om det passar.
8.30-9.00
9.15-9.45
10.15-10.45

Det verkar som alla har, egna eller har lånat, kläder till på tisdag. Om något saknas hör av er till skolan så kan vi säkert lösa det.

Sista biblioteksbesöket i skolans regi under veckan. Glöm ej att ta med böcker.

Vanlig skoldag på torsdag den 21/12. På kvällen är det skolavslutning på skolgården. Samling kl. 16.45. Årskurs 5 samlas 15 minuter innan i respektive klassrum dvs. kl 16.30 för att tillsammans med intresserade föräldrar se filmerna som varje  klass har gjort under hösten.

Efter skolavslutningen följer årets Julmarknad. I år står 5:orna för chokladhjulet och vi hoppas att ni föräldrar/vårdnadshavare vill hjälpa oss genom att skänka vinster bestående av choklad i olika former men obs! utan nötter eftersom vi är en nötfri skola.
Vi tar tacksamt emot alla bidrag.

Ingen läxa i engelska nästa vecka.
Ha en skön helg!

Anita, Robin, Jonas, Nina,Tarja, Kinna och Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar