Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 12 januari 2018

År 4 - vecka 3

Hej och välkomna tillbaka till en ny termin!   

Hoppas att alla har haft en bra start på det nya året! Det var roligt att träffa alla elever igen efter lovet.

I svenska har vi dramatiserat under veckan. Eleverna har fått jobba i smågrupper och skriva ett eget manus, repetera och spela upp sitt drama för varandra. Det var jätteroligt att se!

Vi har börjat i en ny mattebok som heter 4B. Vi har börjat med kapitel 7 istället för kapitel 6 eftersom kapitel 7 hör ihop med det vi jobbade med precis innan jul. Veckans sidor är 36-39.

Under höstterminen jobbade vi med tema Kroppen i biologi. Nu är det dags för prov och alla har fått med sig häften hem för att kunna läsa på. Häftet är kopior på de sidor vi jobbat med i boken. Provet är tisdagen den 23 januari.

Vi har flera roliga aktiviteter inplanerade! Det kommer att komma separat information om varje aktivitet längre fram, men här kommer datumen det gäller:

·         25 januari – Skridskor på Himmelstalund för hela mellanstadiet. Kolla om ni har skridskor och hjälm (Eleverna kommer att sluta ca 13.30)
·         8 februari Alla på snö: skidor i Yxbacken för alla fyror
·         1 mars – Idrottsdag för hela mellanstadiet
·         8 mars – Simprov för alla fyror


Trevlig helg önskar år 4:s pedagoger


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar