Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 2 mars 2018

6B Veckobrevet v 10


På torsdag den 8/3 skall vi åka till badhuset för att göra årets simprov. Vi startar som vanligt i klassrummet och åker sedan spårvagn till badhuset. Idrottslärarna tar emot oss och genomför simprovet. När det är klart stannar vi en stund i badhuset för lite lek i äventyrsbadet. Vi tar med oss pastasallad från skolan till lunch. Dagen avslutas när vi kommer hem från badet cirka 13.30.

Den 19-20 mars är det studiedagar. Då är eleverna lediga från skolan.

Jag har tipsat/visat eleverna igen att de gärna kan gå in på https:webbapp.liber.se för att lyssna på engelska läxans text och träna på de begrepp som ingår i veckans läxa.

Läxor

Ma            Läxa 6 i läxhäftet.(inlämning senast torsdag)

Eng          Läs och översätt texten om ”Pirates” på s 54-55 i ”Good Stuff”. Du kan välja mellan olika skriftliga uppgifter den här veckan. Antingen väljer du ut tio glosor som du skriver meningar eller en liten berättelse om. Du kan också välja att skriva en sammanfattning på engelska om vad texten handlar om. Du kan skriva på dator eller för hand hemma precis som vanligt.(inlämning senast fredag)

                 Hälsningar Birgitta Richard och Hampus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar