Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 23 mars 2018

Åk 2 veckobrev v. 13

Hej!
Veckorna bara flyger iväg och eftersom det var studiedagar måndag och tisdag så har det inte blivit någon NO, SO eller teknik den här veckan.

Nästa vecka på onsdag den 28/3 är det dags för alla Rävar att gå sista omgången på simskola. Glöm inte att ta med badkläder och handduk!

Nu har vi samlat ihop och sorterat upphittade kläder igen. Kom och titta om det är något era barn saknar. Någon gång efter lovet skänker vi kläderna som är kvar.

Veckan som varit:
Matte: Kängurumatematik (en internationell rörelse som årligen genomför en matematiktävling med inriktning på alla elever med syfte att stimulera intresset för matematik). Läxförhör på tvåans multiplikationstabell.
Svenska: Gått igenom och arbetat med ng-ljudet.
Engelska: Hörförståelse, skolord.

Veckan som kommer v.13
måndag
tisdag: Gemensam tipspromenad om påsken tillsammans med årskurs 3. 
             Läxhjälp
onsdag: Sista omgången med simskola för Rävarna. Rävarna kommer att gå till spårvagnen ca 9.00 och kommer tillbaka till skolan ca 12.00 och äter då lunch i matsalen. Eleverna behöver ha med sig badkläder och handduk. Rebecca, Amanda och Mattias kommer att följa med simgruppen. Sara, Johanna och Ilena kommer att jobba med ugglorna i skolan.    
torsdag: Läsläxan tillbaka till skolan. (Läseboken, lila skrivbok och plastfickan)
               musik och bild för alla
fredag: Skola och fritidshemmet är stängt

Trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar