Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 9 mars 2018

Årskurs 1, veckobrev


Åk 1 Hembrev v 11

Hej!
Vilken mellofest vi hade i torsdags, det var mycket uppskattat av både personal och elever! Enebypark skolans vinnare blev Samir och Viktor:)
Veckan har annars bjudit på arbete med, enheterna meter, centimeter, kartor och djurens anpassning till vintern.Nästa vecka har våra lärarstudenter Elin och Frida hand om både planering och undervisning i klass 1A och 1B.

Vi vill att de lappar som fritids har lämnat ut om kommande lovdagar/studiedagar fylls i och lämnas tillbaka till skolan omgående, även om barnet ska vara ledig, detta för att fritidspersonalen kan beställa mat och planera inför dagarna. Vi vill även påminna om att ni skickar med varma och extrakläder till skolan då vi är ute och leker på rasterna.

Nästa vecka ser ut på följande sätt:
Måndag: Idrott. Ny läsläxa delas ut för kapitel 20.
Tisdag: Ny bokstav: Ff
Onsdag: Musik för alla ettor.
Torsdag: Bild
Fredag: Terminens sista dansmatte med danspedagogen Marie.

En påminnelse till er föräldrar att lämna in lovlappar i tid. Är det så att lappar inte lämnas in i tid finns det chans att Matbeställningen blir fel och maten kanske inte räcker samt att de specialbeställningar som ska göras inte görs.
  
Trevlig helg önskar personalen på Längan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar