Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

torsdag 29 mars 2018

Veckobrev för åk 5 v.15

Veckobrev v.15

Härligt med lite påsklov! Vi får hoppas på värme och solsken.

Som sagt båda klasserna är igång med utvecklingssamtalen efter lovet. Under fredagen den 13/4 kommer Nina att ha utvecklingssamtal under hela dagen. Jonas N. kommer att vara i klassen istället för Nina den dagen.

Måndagen den 16 april kommer åk 5:orna åka till Kolmården på utbildning en heldag. Närmare info kommer under vecka 15.
Under veckorna 12 och 13 har repeterat de fyra räknesätten (uppställning med minnessiffra). Vi checkar av detta med ett prov torsdagen den 19/4. Känner man sig fortfarande osäker så hjälper Kinna er på tisdags och torsdags eftermiddagarna. I matteboken sid:110-113 (Matteborgen 5B) finns tal så att man kan repetera.

Måndag:
Tisdag: Idrott för bägge klasserna. Jobba-i-kapp med Kinna kl:15.15-16.15.
Onsdag: Idrott 5 B.
Torsdag: Jobba-i-kapp med Kinna kl:15.15-16.15. Matteprov; de fyra räknesätten (additions- och subraktionsuppställning med minnessiffra, samt kort divisions- och multiplikationsuppställning med minnessiffra).
Fredag: Engelska läxförhör. Textboken sid:62-63; Keep in touch (Läsa/Översätta/Välj ut 10 st glosor själv som du ska kunna stava/översätta/förstå).

Med vänlig hälsning
Anita, Robin, Jonas, Carola, Nina, Tarja & Kinna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar