Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 20 april 2018

6B Veckobrevet v 17


Den här veckan har det varit mycket träning inför de nationella proven i engelska. Eleverna arbetar väldigt bra och fokuserade på sin uppgift. Klassen fick också beröm av musikläraren Stefan han tycker att det är kul att jobba med en så trevlig klassJ

I SO har vi börjat läsa om den Gustavianska tiden och Gustav III. Det var han som grundade Svenska Akademin som är ett så aktuellt ämne just nu.

Antons mamma Linda har meddelat mig att hela klassen följer med till Boda Borg jättekul tycker vi! Richard och jag har fått i uppdrag att dela in klassen i grupper som skall jobba tillsammans på Boda Borg.

Eleverna är lediga på Valborgsmässoafton och första maj.

Den 2 och 4 maj har vi nationella prov i engelska.

Veckans läxor

Eng          Läs och översätt texten på s 88-89 i Textbook. Repetera veckodagarnas namn så att du kan stava till dem. Glöm inte att veckodagarna alltid börjar med stor bokstav på engelska. Läs också på förprickade glosor.

Musik      Stefan hälsar att ni skall läsa på s 146-148 i musikhäftet som ni fick förra fredagen.(Rock&Roll) Läxförhör på musiklektionen på fredag.

Hälsningar Birgitta Hampus och Richard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar