Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 27 april 2018

6B Veckobrevet v 18


Den här veckan har vi fortsätt vår träning inför de nationella proven i engelska. Arbetsveckan kommer att bli kort och den 2/5 och 4/5 ägnas till stor del åt de nationella proven i engelska.

I torsdags var jag på högstadiet för att göra nya klasser inför åk7. Den 9 maj får eleverna reda på vilken klass de kommer att gå i på högstadiet. Eleverna har fått önska några kamrater som de vill gå med i sjuan och Richard och jag har försökt att tillgodose önskemålen så gott det går. Vi hoppas att alla blir någorlunda nöjda. Vi har sagt till eleverna att möjligheten att hitta nya bra vänner i sin nya klass är stor.

Cluben kommer att vara stängd vecka 28-31 och under planeringsdagarna den 18-19/6 samt 13-14/8. Om ni har behov av tillsyn så kan ni kontakta expeditionen 011-153298 senast den 15 maj.

Kim har bett mig dela ut häften till nästa prov i idrott som kommer att vara den 8/5. Häftena delas ut idag, fredag.

När vi åker på skolresa den 24/5 kommer vi att äta lunch på Mc Donalds. Ni kan väl fundera på hemma vilken meny ditt barn vill äta. Speciellt viktigt att tänka på allergier och special kost. Vi kommer att fråga eleverna så att jag kan göra en förbeställning. En liten påminnelse om att vi kommer att åka kl 7.30 från skolanJ.

Det är fortfarande några som inte bokat in utvecklingssamtal hör av er så snart ni vet.

Jag skickar inte hem några läxor den här veckan utan läxan blir att läsa på till idrottsprov 8/5 och kommande musikprov den 18/5.

Hälsningar Birgitta Hampus och Richard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar