Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 13 april 2018

Veckobrev årskurs 1Hej!

Nu är vi igång igen efter påsklovet, både med arbete och utvecklingssamtal. Det är viktigt att komma på den avsatta tiden eftersom vi ordnar med personal för att genomföra samtalen. Om du har fått en tid som inte passar går det bra att höra av dig till respektive lärare.

Från och med vecka 16 kommer idrotten att vara utomhus så ta med kläder och skor för utomhusvistelsen, även om solen är framme kan det vara kallt i luften och blåsigt. Om det regnar kommer idrotten vara inne, ta med skor till att vara både ute och inne.

Nästa vecka på måndag och onsdag kommer två studenter från Linköpings Universitet till oss för att samla in material till deras examensarbete. Syftet med deras studie är att observera oss lärare och hur vi arbetar med högläsning.

Nästa vecka ser ut på följande sätt:
Måndag: Idrott. Ny läsläxa delas ut för kapitel 23
Tisdag: Ny bokstav: Bb
Onsdag: Musik för alla ettor.
Torsdag: Bild
Fredag: Teknik

Den 13/4 var den sista dagen att lämna in lappar inför lovdagarna 30/4 och 11/5. Har ni inte lämnat in dessa lappar eller om ni får information om att ni inte lämnat in. Smsa eller lämna in lappen med omsorgstider för era barn snarast. Det är viktigt då matbeställning måste göras.
Nu när solen har börjat komma fram glöms det och slängs kläder runt om på Längan. Vi ber er titta över era barns hyllor och i bortglömdkläder lådan.
Vi spenderar mer och mer tid ute och har börjat gå små promenader till fotbollsplanen och kvartetsgården under fritids! Det är uppskattat av eleverna.
Trevlig helg önskar personalen på Längan!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar