Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 18 maj 2018

6B Veckobrevet v 21


Då var första besöket på Enebyskolan gjort. Eleverna verkar förväntansfulla inför sjuanJ och de känns verkligen flygfärdiga för nästa steg i livet.

På torsdag åker vi till Stockholm på studieresa samling kl 7.20. Skolan bekostar lunch och alla elever får 100kr som de kan använda till ex ett mellanmål. Eleverna får gärna ta med sig egen frukostmacka/frukt/mellanmål/dryck. Ta med en vattenflaska så du kan fylla på med vätska under dagen. Övrig information finns i förra veckans veckobrev.

Nästa vecka torsdagen den 31/5 är 6B ansvariga för Enebyparkdagen så vi samlas på skolan kl 8.10 för att förbereda alla stationer. När Enebyparkdagen är slut får sexorna sluta cirka 12.30.

Fredagen den 1 juni åker vi till badhuset. De elever som har beställt skollunch får ta med sig egen lämplig burk som vi kan lägga pastasalladen. Ta även med bestick att äta med. Övriga elever tar med sin egen matsäck. Glöm inte handduk och lås till skåpet. Vi hoppas på en varm och solig dag.

Veckan blir läxfri.

Hälsningar Birgitta Hampus och Richard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar