Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 25 maj 2018

6B Veckobrevet


Vi hade en underbar skolresa till Stockholm. Eleverna var verkligen toppen att resa med och busschauffören tyckte det var ett fantastiskt gängJ. Ni föräldrar kan känna er mer än stolta över era barn. Nu är det inte så många skoldagar kvar tillsammans men en hel del saker som skall hinnas med.

På torsdag är det dags för Enebyparkdagen. 6B kommer att vara aktivitetsvärdar så det är bra om alla har med sig en flaska som de kan fylla med vatten så att vätskedepåerna blir påfyllda i värmen. Vi avslutar skoldagen efter lunch. De som vill vara kvar på skolan erbjuds att vara på Club 10-12.

På fredag den 1/6 åker vi till badhuset. De elever som har beställt skolmat skall ha med sig en matlåda som vi kan lägga maten i samt en gaffel att äta med. Övriga elever tar med sig egen matsäck. Alla elever får ta med sig lämplig dryck ex vatten. Vi kommer att dela ut de sista majblommepengarna vilket innebär att alla elever får 20kr att köpa en glass för på badhuset. Vi kommer tillbaka till skolan någon gång runt 13.40.

Klassrådet  har bestämt att klassen vill gå till Busfabriken den 4/6 för att leka och äta. Det blir lite av ”sista leken med klassen” stämning får vi hoppas. Allt bekostas av de pengar som blev över av klasskassan. Vi kommer att gå till Busfabriken så vi är där kl 10.00 och sedan äter vi lunch och går tillbaka till skolan. Eleverna kommer att avsluta dagen kl 13.30.

Torsdagen den 14/6 är det skolavslutning under fm. Jag återkommer när jag fått reda på exakt tid.

Veckan blir läxfri!

Hälsningar Birgitta Hampus och Richard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar