Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 4 maj 2018

Årskurs 1, veckobrevHej!
Denna kortvecka har vi fortsatt tema återvinning och eleverna har två och två skapat något med hjälp av gammalt återvinningsmaterial . Det var fantastiskt att se hur barnen samarbetade och var kreativa tillsammans, om ni vill se vad de har skapat finns “utställningen” i ett av atelje rummen i längan.
Tyvärr gick vi inte till skogen som det var tänkt denna vecka pga regn, men nästa vecka blir det betydligt varmare och vi har bestämt att gå till skogen efter lunch på tisdag. Om det nu mot all förmodan skulle bli regn (gäller även för andra dagar i skolan) glöm inte att packa ner regn och extra kläder till Era barn.
Läsbingo´t som vi har delat ut blir läsläxa för de två kommande veckorna, den 14/5 ska den lämnas in här i skolan. Uppmuntra gärna till läsning!

Nästa vecka ser ut på följande sätt:
Måndag: idrott för alla ettor.
Tisdag: Vi går till skogen
Onsdag: Musik för alla ettor.
Torsdag: Skola och fritids stängt
Fredag: Ingen skola, fritidshemmet öppet

Passa på att ta hem vinterkläder och skor.

Glöm inte att lämna in sommarlovslappen så fort som möjligt, det går bra att smsa eller skriva på annan lapp. Så länge vi vet vilka veckor och tider era barn behöver omsorg.

Trevlig helg önskar personalen på Längan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar