Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 1 juni 2018

6B Veckobrevet v 23


Arbetsveckan har gått jättefort. Enebyparkdagen gick jättebra och eleverna har fått mycket beröm för sitt arbete vid de olika stationerna. Eleverna i femman var också duktiga som gruppledare.

Vi hade en härlig dag på badhuset i solens sken vilken underbar klass vi har.

Richard kommer att vara ledig på torsdag och fredag den här veckan. På tisdag och onsdag nästa vecka kommer Richard att arbeta heldagar på Club 10-12. Det är anledningen till att vi går till Busfabriken redan på måndag den 4/6 för att leka och äta tillsammans. Williams morfar har varit och lämnat pengar från klasskassan som skall bekosta besöket.

Måndagen den 11/6 har Club 10-12 utspark från kl 12.00. Alla i 6B är inbjudna och vill man komma ska man ha oömma kläder och ett glatt humör. Utsparken avslutas på Cluben under em med gemensam ”fikastund”.

Terminen går mot sitt slut och som vanligt går det rasande fort så det är bra om eleverna redan nu kan ta med sig en påse att lägga saker i. Vi kommer att städa undan för undan.

Välkomna på skolavslutning torsdagen den 14/6 kl 9.15, efter skolavslutningen samlas vi utanför våra klassrumsfönster för betygsutdelning och för att säga hej då! Inbjudan till skolavslutningen kommer att läggas ut på bloggen.

Njut av solen och värmen!

Birgitta Richard och Hampus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar