Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 8 juni 2018

Information om Längans fritidshemFrån och med den fredag 15/6 vecka 24, kommer längan att vara stängt, vi kommer då att vara på kvartetsgården fram till ihopslagningen på Kyrkskolan. Barnen lämnas och hämtas på kvarters. Om barnens tider ändras är det viktigt att ni meddelar detta i god tid pga mattbeställningar.

Det nya fritidshemmet i paviljongen vid skolgården kommer att öppna måndagen den 6/8 vecka 32, då kommer även frukost, lunch och mellanmål att serveras på Enebypark igen. Vi öppnar och stänger på Kvartetsgården som vanligt men kommer att ha verksamhet på Paviljongskolan vid skolgården. Det är viktigt att ni som vårdnadshavare hämtar era barns kläder och diverse på Längans fritidshem. Fredagen den 15/6 kommer vi att stänga längan och allt som blir kvar kommer att kastas. Längan kommer att bli en arbetsplats och vi kommer inte ha tillgång till byggnaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar