Enebypark är en F-6-skola med fritidshem och en öppen verksamhet för 10-12-åringar. Enebypark ligger i ett bilfritt område med närhet till Hallbergaskogen och Himmelstalundsområdet.

fredag 8 juni 2018

Veckobrev årskurs 1Hej!

Vi har nu gått klart hela årskurs 1 och detta är terminens sista hembrev. Som vi brukar säga, tiden går fort när man har roligt :) Det har varit ett fantastiskt år och när man ser tillbaka på året som gått ser vi en otrolig utveckling hos era barn. Vi ser fram emot årskurs 2.

Nu den sista tiden kommer vi att arbeta klart med påbörjat arbete. Skicka gärna med en påse som vi lägga ner material som ska med hem.

Vi måste tyvärr berätta att Katrin kommer att sluta här hos oss. Hon kommer att flytta till Örebro, där hon har fått arbete på en ny skola. Vi kommer verkligen att sakna henne men önskar henne lycka till på sitt nya arbete.

På torsdag den 14/6 är det gemensam skolavslutning på skolan. Vi samlas i våra klassrum kl. 8:45 för att sedan gå till lilla kullen på skolgården för traditionsenlig skolavslutning. Den börjar kl 9,15. Efter avslutningen är frita öppet för de som har anmält.

Vi önskar er alla en riktigt skön och härlig sommar!
(PS, skolstart måndagen den 20 augusti kl 8,20 i våra nya klassrum)

Nästa vecka ser ut på följande sätt:
Måndag: Idrott
Tisdag: Vi städar och arbetar färdigt
Onsdag:  Musik
Torsdag: SOMMARLOVS AVSLUTNING på skolgården
Fredag: Skolan stängt, frita öppet.


Trevlig helg önskar personalen på Längan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar